13 de novembre del 2013

Nadal

M'ha fet molta il.lusió sentir els primers "Villancicos" d'aquest temps de Nadal. Potser cada cop es canten menys, però a la nostra família és tradició cantar-los el matí del dia de Nadal, desprès de l'esmorzar que fem tots junts. El "poupourri" m'ha resultat molt interessant i penso que, escurçant-lo una mica, aquest any el cantaré, ja que he recordat cançons que feia molt temps que no cantava i són molt alegres i simpàtiques. GRÀCIES OLGA.

6 comentaris:

  1. gracias guapi me alegro que te guste los villancicos

    ResponElimina
  2. Demà arribarà el fred, segons han comunicat a TV 3. Podrà ploure el divendres, el dissabte i el diumenge i també la setmana que ve es possible que segueixi igual.

    ResponElimina
  3. Ya se acabo el verano ,el calor la playa y los dichosos mosquitos .esperamos con mucha ilusion las Fiestas Navideñas llenas de colores villancicos y mucho turròn

    ResponElimina
  4. Si plou , no podrem fer l 'excursió programada al ESTANY D'IVARS on es poden observar una gran diversitat d'ocells. El recorregut és de donar tota la volta a l'estany i entrar als diferents espais on es poden veure, fent silenci, gran quantitat d'aus.

    ResponElimina
  5. Un cadaver para un detective, Vicente Corachan. Aquesta novela policiaca la he trobada molt llogica tot el que pasava m'ho esperava, la historia m'agradat era historia de autor principiant. Eldia 22 de novembre aquest autor ve a la biblioteca de Collbato a comentar,també es fa a Esparreguera un cecle de la novela policiaca amb el Vicente Corachan.

    ResponElimina